Eerste activiteit groot succes!

Vrijdag 8 maart 2019

Eerste activiteit groot succes!

Hoewel de Week van Zorg en Welzijn officieel pas maandag 11 maart begint, heeft de eerste activiteit gisteren al plaatsgevonden. En dat bleek een regelrecht succes!

Praktische informatie en handvatten

Zo'n 40 mensen hebben zich tijdens de Sta sterk in je speeddate-middag voorbereid op ontmoetingen en gesprekken die zij volgende week hebben bij organisaties die op zoek zijn naar nieuw personeel. Het waren veelal mensen die overwegen de overstap naar zorg en welzijn te maken. Zij stelden hun vragen aan vier Vraag maar raak-gasten die zelf ook zijn overgestapt. Er waren ook veel vragen voor de coördinatoren van het Regionaal contactpunt. De ervaringen en praktische informatie maakten de bezoekers zichtbaar enthousiaster om zich verder te oriënteren op werken in zorg en welzijn. In de workshop Pitchen & Presenteren hadden velen binnen een uur tijd een kort maar krachtige pitch waarmee ze volgende week vol zelfvertrouwen organisaties zullen bezoeken.

Mijn werkgever is failliet. Ik wilde eigenlijk altijd al wel de zorg in. Nu pak ik mijn kans!

Denise
verkoopmedewerker

Heb jij ook vragen over werken in zorg en welzijn?

De coördinatoren van het Regionale contactpunt helpen je graag verder om echt die stap te zetten naar jouw droombaan in onze sector. Ga naar meer informatie over werken in de zorg