Promotiemateriaal

Week van Zorg en Welzijn 2019

Page top visual

Promoot jouw activiteit(en) met behulp van onderstaande downloads voor print en web, zoals het herkenbare hartlogo. Je kunt vanaf 14 december promotiemateriaal zoals ballonnen en vlaggenlijnen bestellen via de landelijke servicesite.

Bestellen promotiemateriaal

Week van Zorg en Welzijn Vanaf 14 december kun je promotiemateriaal bestellen via de landelijke servicesite.

Let op: er is een aantal deadlines. Voor een aantal gangbare artikelen zoals de hartballonnen en vlaggenlijnen is de uiterste besteldatum 29 januari. De producten worden geleverd in de week van 18 t/m 22 februari.

Downloads

Er zijn hieronder diverse downloads in de huisstijl van de Week van Zorg en Welzijn beschikbaar. Deze kun je rechtenvrij gebruiken in al je on- en offline communicatie over jouw activiteit(en) tijdens de Week van Zorg en Welzijn.

Tips

  • Zorg voor herkenbaarheid met het hartlogo. Plaats het op al jouw communicatie over de activiteit(en) tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Denk aan jouw website, intranet, e-mailhandtekening, mailings, folders, flyers, aanmeldformulieren etc.

  • Wanneer je jouw activiteit(en) aanmeldt vóór 30 januari ontvang je wellness-vouchers. De hoeveelheid vouchers die je ontvangt, wordt bepaald op basis van beschikbaarheid, aantal aanmelders en grootte van de organisatie.